Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tickets: Beatmachines, 12-09-08, Club Organza, Maarssen

Quantity: 2x
Start date: 28 August 2008 - 12:20
End date: 09 September 2008
Contest info:

Na ruim een jaar van afwezigheid is het vrijdag 12 september tijd voor de vierde editie van Beatmachines. Ook deze keer kunnen de liefhebbers van de rauwe en duistere tonen hun hart ophalen in Club Organza in Maarssen. Zoals al beschreven staat, zijn de locatie en de muziekstijlen precies hetzelfde als de voorgaande edities. Kwaliteit boven kwantiteit is waar G.O.D. Underground Events voor staat. Toch zijn er ook een aantal cruciale punten veranderd:

Het Rookbeleid:
Club Organza is de club bij uitstek om een geweldig knalfeest neer te zetten. Door de ligging in de weilanden en het hypermoderne interieur durven wij van G.O.D. Underground Events gehoorbeschadiging te garanderen, mits je goed voor jezelf zorgt natuurlijk! Dit was echter bij de voorgaande edities ook al zo. Met ingang van deze zomer is het volgens de wet verboden te roken in alle horeca-gelegenheden. Club Organza heeft deze wijziging op subtiele wijze aangepakt; ze hebben de tuin overdekt. De tuin is direct toegankelijk vanaf de hoofdzaal. Zo zullen de rokers onder ons gewoon kunnen genieten van hun sigaretje en hoeven ze niks van het feest te missen.

De Dag:
In tegenstelling tot voorgaande edities, zal de vierde Beatmachines op een vrijdag plaatsvinden. Dit vanwege praktische redenen. Eén daarvan is dat het feest dan 2 uur langer door kan knallen. Sluitingstijd is dus niet meer 4:00, maar 6:00!

De Bereikbaarheid:
Het feit dat Beatmachines nu op een vrijdag staat te gebeuren, brengt naast de openingstijden nog een voordeel met zich mee. De aansluiting met het openbaar vervoer is een stuk beter. Op zaterdagmorgen rijden de eerste treinen van Maarssen naar Amsterdam en Utrecht ongeveer vanaf half 7. Geen urenlange wachttijdden meer. G.O.D. Underground Events speelt daar tactvol op in door een pendelbus tussen station Maarssen en Club Organza heen en weer te laten rijden.

Naast deze veranderingen zal Beatmachines helemaal zijn wat de bezoeker van G.O.D. Underground Events gewend is; een dikke line up, vriendelijk personeel, keihard, maar loepzuiver geluid, een prachtige lichtshow, natuurlijk weer lage prijzen en het allerbelangrijkste: een retegoeie sfeer!. Zet dus deze editie van Beatmachines snel in je agenda, twijfelen is geen optie!

De Line up:
Deze Beatmachines is in een aantal opzichten veranderd. Wat niet veranderd is, is de drang naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zoals altijd heeft G.O.D. Underground Events haar best gedaan om een sterke line up neer te zetten, bestaande uit locale helden, wereldwijde helden en de vaste residents. Deze Beatmachines zullen de volgende artiesten hun opwachting maken: Tagzz, Hilarious, Dual Mechanism, Zoltar, Krachmacher, Johnny Void, Peaky Pounder en Mindustries. Moleculez zal zijn duistere stempel op de avond drukken met een live-optreden van een uur.

Dual Mechanism
Hilarious
Johnny Void
Krachmacher
Mental Wreckage
Mindustries
Peaky Pounder
Tagzz
The Relic
Zoltar
Live: Moleculez

Prize info:

We'll give away 2x2 tickets

Winner(s):

Suzanne B, Blokker (Netherlands)
Geert W, Panningen (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.