Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets: Oldschool Heroes, 31-10-09, Area Sixzz Dordrecht

Quantity: 2x
Start date: 10 October 2009 - 16:11
End date: 27 October 2009
Contest info:

Oldschool Heroes is terug in Dordrecht · Zaterdag 31 oktober, Halloween edition

Ja, ja! De helden zijn weer terug! De oude school, de oude fiets, alles word 31 oktober op Halloween night weer uit de oude doos getoverd op een nieuwe editie van Oldschool Heroes! Heerlijke oude sounds komen rauw uit de speakers zetten in de locatie Area Sixzz te Dordrecht op zaterdag 31 oktober 2009. NRG Events heeft weer een heerlijke lijst van artiesten samengesteld met uiteraard de grootste helden van “vroegah”; Dj Rob, de man die Parkzicht liet stuiteren op hits als 'The beat is flown' en 'Boys Interface'. Stanton de all-time mix koning van het vinyl. Buzz Fuzz de master producer van BZRK records. Mister Bonzai records, The Bountyhunter. Dj Lars, een van de drie helden uit de 'Forze DJ Team'. Om het rijtje helden af te maken, een van de grote Thunderdome helden; Waxweazle!

'I'm the one and only Dominator' wie kent deze hit niet? Deze plaat kent zelfs de hip hop lievende jeugd van tegenwoordig van het begin tot eind. De makers van deze kraker, Human Resource! staan deze avond (live) op het podium van Area Sixzz!

NRG Events resident Dj OCD, de man van o.a. 010 classics en The House of God, zal het beste zwarte goud uit de kast halen. Ook Dj Nemo. ,the youngster with an old taste, gaat deze nacht de pannen van het dak draaien. Last but not least is Reflect ook een van de helden die deze avond weer legendarisch zullen gaan maken. Halloween gaat dit jaar helemaal los met Oldschool Heroes!

Hier de complete line-up op een rij:

Dj Rob (parkzicht / club x)
Waxweazle (thunderdome)
Stanton vs. Lars (parkzicht / back 2 school)
Buzz Fuzz vs. OCD (slaves to the rave)
Bountyhunter (belgium / bonzai records)
Nemo. vs. Reflect (oldschool heroes)
Live on stage: Human Resource (exclusive live set!)

De kaartverkoop voor Oldschool Heroes is inmiddels in volle gang en tickets zijn te koop voor het bedrag van € 15,00 (ex. fee) per stuk via Ticketonline en Paylogic. Kaarten zijn ook te koop bij alle Free Recordshopvestigingen, meer dan 400 Primera winkels, Midtown in Rotterdam en Velvet Music te Dordrecht.

De locatie Area Sixzz
De locatie is nu een aantal maanden gesloten geweest door omstandigheden waar de locatie en eigenaar niks aan konden doen. Dit is in overleg met de gemeente netjes opgelost zodat er in Dordrechts enige club/discotheek toch doorgefeest kan worden!

Check ook www.nrg-events.nl

Prize info:

2x2 Oldschool Heroes

Winner(s):

Nikolas B, Hoboken (Belgium)
robert m, lage zwaluwe (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.