Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets: Hardcore Nation, 23-10-09, The Blue Lagoon Zwijndrecht

Quantity: 2x
Start date: 10 October 2009 - 1:29
End date: 20 October 2009
Contest info:

Vrijdag 23 oktober 2009 is er sinds lange tijd weer een Hardcore evenement in Uitgaanscentrum The Blue Lagoon in Zwijndrecht. NRG Events presenteert op deze datum het feest Hardcore Nation – The Godfather of Hardcore; Paul Elstak! Deze locatie bestaat nu al zo’n 22 jaar en heeft in zijn lange bestaan ook een aantal jaar de naam Discotheek Warehouse gehad. Na verschillende verbouwingen heeft deze mooie locatie een capaciteit van 1500 mensen. The Blue Lagoon ligt op het industrie gebied De Molenvliet dus dit betekent tijdens Hardcore Nation; no sound limits! Alle registers worden 23 oktober oktober opengetrokken met een knallende line-up, veel extra geluid!, speciale decoraties en verschillende laser en lichteffecten. Voor € 10,- in de voorverkoop krijg je deze avond zeker waar voor je geld en een avond/nacht om niet snel te vergeten!

De line-up van deze Hardcore Nation staat in het teken van de ’Godfather of Hardcore’; DJ Paul Elstak! De grote man achter o.a. het Offensive label en bedenker van de 'Nightmare in Rotterdam' feesten zal deze avond een knallende DJ set verzorgen. Met dj’s als o.a. Dazzler (Neophyte Records / Evil Activities), s'Aphira (Coolman Records / Beter kom je niet) en Distorted Revelation (K.N.O.R. Records), wordt Hardcore Nation alleen nog maar leuker en harder! DJ OCD en DJ Reza vechten het vrijdag 23 oktober uit in een knallende battle! DJ Mercenary, Reiner en DJ Affix maken de line-up voor Hardcore Nation compleet.

De line-up van Hardcore Nation is als volgt:

Paul Elstak
Dazzler
s'Aphira vs. Reiner
OCD vs. Reza
Affix
Distorted Revelation
Mercenary

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Hardcore Nation is inmiddels in volle gang en tickets zijn te koop voor het lage bedrag van € 10,- (ex. fee) per stuk via Ticketonline, Paylogic en de site van NRG Events. Kaarten zijn ook te koop bij alle Free Recordshop vestigingen en meer dan 400 Primera winkels.

Pendeldienst
Voor de mensen die met openbaar vervoer komen heeft NRG Events i.s.m. Dance-Festival Bus een pendeldienst ingesteld van het centraal station in Zwijndrecht en Dordrecht naar het Uitgaanscentrum The Blue Lagoon. Er rijden bussen vanaf 20:45 tot 23:00 richting The Blue Lagoon en vanaf 03:00 rijden de bussen weer richting de betreffende stations. Meer info en wat de kosten hiervoor zijn kun je vinden op de website van Dance Festival Bus, namelijk: www.dance-festivalbus.nl

Check ook www.nrg-events.nl

Prize info:

2x2 Hardcore Nation

Winner(s):

robert m, lage zwaluwe (Netherlands)
Xander R, Mijnsheerenland (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.