Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets: 010 Classics, 03-10-09, Watt Rotterdam

Quantity: 3x
Start date: 29 August 2009 - 17:21
End date: 29 September 2009
Contest info:

Op zaterdag 3 oktober zal de locatie Watt aan de West-Kruiskade in Rotterdam weer het toneel zijn voor één van de leukste en meest originele oldschool feesten die ons land rijk is.

Naast de grote knallers staat 010 classics juist bekend om die plaatjes die je eigenlijk vergeten was, maar je doen terugdenken aan die heerlijke tijd van vroeger. Naast de beste oldschool in de grote zaal van Watt kun je ook weer de lekkerste Club classics verwachten in de basement van Rotterdams leukste locatie.

Area 1 classics
Yves Deruyter
Rob & MC Joe
Gizmo
Stanton
Lars
OCD
Host: TMC

Area 2 Club classics
Quinten de Rozario
Francois
Reza
Robert
Red Delicious

De organisatie is zeer tevreden met de komst van Yves Deruyter. Deze dj stond aan de wieg van de housebeweging begin jaren '90 en werd bekend door zijn residentie in de legendarische club Barocci. Later was hij een van de drijvende krachten achter het Bonzailabel en tot op de dag van vandaag behoort hij tot de grote der aarde op dj gebied.

Ook Gizmo verdient een plek op het podium van 010 classics. Hij is en blijft een legende in de scene en staat garant voor een heerlijke classics set.

De Club classics zullen weer gevuld worden met de heerlijke clubsounds van toen met oa. Quinten de Rozario die als geen ander weet wat het publiek wil horen in deze zaal. Ook François maakt zijn opwachting 3 oktober en gaat tot groot genoegen van velen de lekkere sound van de vroegere afterclub Limit door de speakers knallen.

De voorverkoop is reeds gestart en je kunt je kaarten online kopen via Ticketonline, Paylogic en de websites van RAAK! Events en NRG Events. Tevens zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij de Freerecord shop en Primera.

Prize info:

3x2 tickets 010 Classics

Winner(s):

Nikolas B, Hoboken (Belgium)
Gianni C, IJmuiden (Netherlands)
les k, rotterdam (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.