Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Dj Reiner a.k.a. Dj Radiate B-Day Bash, 27-06-09, Area Sixx Dordrecht

Quantity: 3x
Start date: 25 July 2009 - 13:38
End date: 25 August 2009
Contest info:

NRG Events presenteert zaterdag 29 augustus 2009 een bijzonder evenement in Area Sixzz te Dordrecht onder de naam; 27 Years of Hardcore! Dit feest is de Birthday Bash van DJ Reiner die tegenwoordig ook naam maakt als DJ Radiate. In 2006 won DJ Reiner de titel van b2s rookie en stond hij erna al snel te draaien op de grote feesten zoals o.a.; Decibel Outdoor, Hardcore 4 Life, Masters of Hardcore, Earthquake en Slaves to the Rave. Vanaf 2008 staat Reinier van Hall als DJ ook bekend als Radiate en is hij druk bezig met muziek maken op het Offensive label van DJ Paul Elstak.

Zaterdag 29 augustus is dus de datum dat hij zijn verjaardag viert in Area Sixzz! Met meer dan 25 bevriende artiesten verdeeld over twee knallende zalen staat dit garant voor een avond en nacht compleet los met de beste hardcore, early hardcore en hardcore classics! De locatie Area Sixzz zit onder de grond dus dit betekent: no sound limits! (oordoppen zijn hier gratis verkrijgbaar) de perfecte locatie dus voor een goed hardcore feest. Geluid en licht is zoals altijd van de beste kwaliteit.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en tickets zijn te koop voor het lage bedrag van € 12,50 (ex. fee) per stuk via Ticketonline.nl en Paylogic.nl. Kaarten zijn ook te koop bij de Free Recordshop, Primera winkels, Midtown, Rotterdam en Velvet Music, Dordrecht.

De line-up voor 27 Years of Hardcore is als volgt:

Area 1 / Hardcore
Paul Elstak
Radiate
Nosferatu
Distortion
Headbanger
OCD
Buzz Fuzz
Lunatic
Miss Hysteria
s'Aphira
Vahg
Ecu
Hosted by: MC Joe

Area 2 / Hardcore classics
Reiner
Beatstream
Lyrix
Reflect
Mercenary
Mindfuck
Eek
Accelerator
Pitch.
Vega
Wuzl
Hosted by: Mc R.G.

Prize info:

3x2 tickets Dj Reiner a.k.a. Dj Radiate B-Day Bash

Winner(s):

robert m, lage zwaluwe (Netherlands)
Xander R, Oud-Beijerland (Netherlands)
joey r, Den Haag (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.