Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets Bass NRG, 27-06-09, Area Sixx Dordrecht

Quantity: 2x
Start date: 30 May 2009 - 14:12
End date: 22 June 2009
Contest info:

Zaterdag 27 juni 2009 is het tijd voor het feest Bass NRG in Area Sixzz, Dordrecht. Het feest wat staat voor gezelligheid, goede muziek, underground sfeer en uiteraard top DJ’s is na een pauze van vier en een half jaar weer terug van weggeweest. NRG Events gaat ervoor zorgen dat het ook op dit feest aan niks zal ontbreken met het beste geluid en de mooiste licht en laser effecten.

Bass NRG heeft voor deze knallende editie de subtitel “The Godfathers” meegekregen, aangezien de twee echte godfathers deze avond en nacht aanwezig zijn om iedereen mee” back into time” te nemen en “into the future”, met de beste oldschool, Early Hardcore en Hardcore. Het gaat natuurlijk om de godfather van de Hardcore; DJ Paul Elstak en de godfather van de oldschool; DJ Rob samen met zijn maatje MC Joe. Naast deze grootheden staan er nog 3 top DJ’s op de line-up die weten hoe je een feestje moet bouwen in de muziekstijlen die op Bass NRG gedraaid worden, namelijk; Human Resource, DJ OCD en DJ Reza.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en tickets zijn te koop voor het lage bedrag van € 12,50 (ex. fee) per stuk via Ticketonline.nl en Paylogic.nl. Kaarten zijn ook te koop bij de Free Recordshop, Primera winkels, Midtown, Rotterdam en Velvet Music, Dordrecht.

De line-up voor Bass NRG – The Godfathers:

Paul Elstak (a nightmare in rotterdam / offensive)
Rob & MC Joe (parkzicht / club x / coolman records)
Human Resource (dominator / ground zero)
OCD (slaves to the rave / alles naar de klote!!)
Reza (a nightmare outdoor / oldschool gangsters)

Voorverkoop
Ticketonline: (www.ticketonline.nl)
NRG Events: (www.nrg-events.nl)
Paylogic: (www.paylogic.nl)
Kaarten zijn ook te koop bij de grote Free Recordshop winkels, meer dan 400 Primera winkels, Midtown Rotterdam en Velvet Music in Dordrecht.

Prize info:

2x2 tickets Bass NRG

Winner(s):

r m, lage zwaluwe (Netherlands)
Xander R, Oud-Beijerland (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.