Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets: Hardcore to the Bone, 06-02-09, Hollywood Music Hall Rotterdam

Quantity: 2x
Start date: 17 January 2009 - 19:20
End date: 04 February 2009
Contest info:

De vorige editie van Hardcore to the Bone op 24 oktober is ontzettend goed ontvangen, bijna 2500 mensen stonden te hakken op de beukende beats die door het hele Hollywood Music Hall complex galmden. Dankzij dit denderende succes heeft Mid-Town besloten om op 6 februari 2009 de Hollywood Music Hall nogmaals om te toveren tot een hardcore tempel die voor ieder wat wils zal brengen.

Line-up:

Mainstage:
Neophyte
Nexes
Nosferatu
Panic
Partyraiser
Prankster
Tha Playah
Live: Terror Traxx
MC: Jeff.

Early Rave:
Andy B
Evil Activities
Human Resource
OCD
Project 9
Redrum
Symastic

Present Hardcore:
Nitrogenetics
Outrage
Prolaxx
Proto X
Sceletor
Terrox
The Viper
Toxic

Oldschool - Lars & Stanton invites!:
Lars
Stanton

Freestyle:
Antrax
D-Tremble
Explicit
Reemke
The Beat Controller
Trypsin
Vexer

Het moge natuurlijk duidelijk zijn dat de Hardcore to the Bone helden Neophyte en Panic aanwezig zijn, maar ook namen als Partyraiser en Evil Activities zijn van de partij en als klap op de vuurpijl zal deze keer ook een vernieuwende live-act zijn debuut maken die zeker de klapper van het nieuwe jaar zal gaan worden: Terror Traxx live! Ook de oldschool zaal zal iets nieuws brengen, de twee oldschool legendes Lars en Stanton zullen namelijk deze zaal hosten en hun vrienden en collega's uitnodigen om deze avond te komen draaien, kortom: Lars & Stanton invite.

Voor kaarten kun je terecht bij www.midtownshop.nl, www.easyticket.nl, alle Mid-Town filialen en bij de locatie zelf welke 10,- zullen gaan kosten. Kaarten kopen in de voorverkoop geeft je toegang via de VIP ingang. Geen last van lange wachtrijen dus en het voorkomt teleurstellingen mocht het evenement uitverkocht zijn.

www.hardcoretothebone.com

Prize info:

2x2 tickets Hardcore to the Bone

Winner(s):

mark d, dordrecht (Netherlands)
Andre D, Dordrecht (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.