Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets Bassrave vs Oldschool Gangsters, 27-12-08, Zalinaz Etten-Leur

Quantity: 2x
Start date: 10 December 2008 - 23:10
End date: 23 December 2008
Contest info:

Op de laatste zaterdag van het jaar, 27 december 2008, staat er een wel erg leuk feest op het programma van Discotheek Zalinaz te Etten Leur. DJ Rob brengt dan zijn 2 concepten samen in een knallende versus, namelijk; Bass Rave vs. oldschool Gangsters! Het belooft een feest te worden wat je niet snel zult vergeten met het beste geluid, de lekkerste muziek en de beste dj's uit de “Good Old Days”!

Area 1 is de Bassrave Area en staat deze avond en nacht geheel in het teken van de Happy hardcore en Early Rave! In deze zaal gaan we terug naar de tijd van de Aussie's, Levi's en Nike's, het wordt weer ouderwets Hakkuh op de hardste beats met een lach op je gezicht. De dj's die je mee terug in de tijd gaan nemen zijn o.a. Paul Elstak, Mental Theo, DJ Rob, Kristof en OCD. Er is in de Bassrave Area ook een speciale live performance van de Rotterdam Terror Corps, dit wordt een knallende energiehal live set! De host voor de Bassrave Area is MC Da TMC.

Area 2 is gereserveerd voor oldschool Gangsters. In de bovenzaal van Zalinaz hoor je zaterdag 27 december de beste oldschool en House classics uit de periode 1990 – 1993, dit waren de gouden jaren van Parkzicht. De oldschool Gangsters nemen je “Back in Time” met de vetste muziek uit die tijd. De dj’s in de oldschool Gangsters Area zijn: DJ Rob & MC Joe, Stanton, Francois en Reza. In deze zaal gaan de DJ’s extra lange dj sets neerzetten zodat het echte oldschool gevoel goed naar voren komt. De host van de Original OG’s zaal is MC Joe.

Area 1 / Bass Rave [Happy hardcore & Early Rave]

Paul Elstak (special happy hardcore set)
Mental Theo (Wonderfull Days)
DJ Rob (Club X set)
OCD (Slaves to the Rave)
Kristof (Club X)
Franky Dux vs. Dubman (Most wanted / Zalinaz)
Live on stage: Rotterdam Terror Corps (Energiehal live set)
Hosted by: MC TMC

Area 2 / oldschool Gangsters [oldschool & classics]

Rob & MC Joe (Parkzicht/Back2School)
Stanton (oldschool Gangsters)
Francois (The Limit / Zino)
Reza (010 classics / oldschool Gangsters)
Hosted by: MC Joe

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen zonder toestemming van de organisatie.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Tickets
Kaarten kosten € 12,50 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.ticketonline.nl en alle Free Record Shops in Nederland of via: www.oldschoolgangsters.nl en www.bassrave.nl Tickets aan de deur: € 17,50

Prize info:

2x2 tickets Bassrave vs Oldschool Gangsters

Winner(s):

Xander R, Oud-Beijerland (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.