Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tickets & 1 T-shirt: 010 Classics, 04-10-08, Waterfront, Rotterdam

Quantity: 2x
Start date: 20 September 2008 - 20:25
End date: 30 September 2008
Contest info:

Zaterdag 4 oktober is het dan zover. Deze avond zal het vervolg plaatsvinden op het grote succes van de eerste editie van 010 classics die op koninginnedag ’t Waterfront in Rotterdam omtoverde tot een ware House classics tempel.

Ook deze keer zal RAAK! Events de bezoekers niet teleurstellen en zal iedereen weten waar echte oldschool voor staat. Met trots maken ze bij deze de line up bekend van de beide areas. Area 1 zal grotendeels gedomineerd worden door Rotterdamse grootheden die aan de wieg hebben gestaan van de hedendaagse dance, namelijk; DJ Rob & MC Joe, Panic, Stanton, DJ Lars, OCD en Ricky da Dragon.

In area 2 waar die heerlijk Club classics te horen zijn wordt ook deze keer ook weer vet uitgepakt, RAAK! Events kan met trots melden dat Quinten de Rozario hier een onvergetelijke set komt neerzetten. Tevens zullen Reza, Robert en Red Delicious ervoor zorgen dat het in deze area een zwoele nacht gaat worden.

De vorige editie van 010 classics was uitverkocht en tot grote spijt van de organisatie moesten er mensen teleurgesteld worden aan de deur. Ze raden iedereen dan ook aan om de kaartjes snel in huis te halen zodat je zeker weet dat je bij dit geweldige classics feest kunt zijn!

Line Up 010 classics:

Area 1 / classics
Rob & MC Joe
Panic
Stanton
Lars
OCD
Ricky da Dragon

Area 2 / Club classics
Quinten de Rozario
Reza
Robert
Red Delicious

Prize info:

2 Tickets & 1 T-shirt

Winner(s):

Jeroen G, Heerjansdam (Netherlands)
Dennis H, Eindhoven (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.