Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tickets: Strictly Hardcore, 03-10-08, Club Risque, Rotterdam

Quantity: 2x
Start date: 17 September 2008 - 0:44
End date: 30 September 2008
Contest info:

Nog een ruime maand te gaan en Rotterdam dreunt weer acht uur lang op zijn grondvesten. De eerste vrijdag van oktober vindt er dan namelijk weer een “Stricly Hardcore” plaats. Voor dit evenement sluiten EK-Entertainment en Lunatic de handen ineen en zullen samen zorgen voor een evenement waar snoeihard geluid, een gemoedelijke sfeer en een beukende line-up centraal staan.

Omdat dit evenement vorig jaar een groot succes was is er dit jaar wederom gekozen om Lunatic zijn verjaardag groots te vieren, alleen zal het dit jaar niet plaatsvinden in Discotheek Rodenburg te Beesd maar in Club Club Risque te Rotterdam. Deze club heeft een capaciteit van 1000 bezoekers en is te vinden naast de Hollywood Music Hall in het bruisende centrum van Rotterdam.

Voor dit evenement zal Club Club Risque tevens een metamorfose ondergaan. Zo zal de Dj Booth centraal op het podium te vinden zijn en zal er op deze avond snoeihard geluid worden bijgehuurd zodat je het oorverdovende geluid hebt zoals je van de Hardcore Invasion en Stricly Hardcore feesten gewent bent. Ook zal de Terrormaster Noisekick er deze avond zijn met een eigen merchandise stand waar de echte liefhebbers een Terror, Speedcore of Hardcore shirt kunnen kopen. Voor de rest zullen er nog een aantal dingen in de club veranderen dus laat je op deze avond positief verassen.

In de loop der jaren heeft Lunatic met een groot aantal dj’s een goede band opgebouwd en met een selectie van deze artiesten zal hij zijn 30 ste verjaardag vieren.

De line-up:
Paul Elstak, Ophidian, Nosferatu, Dione, Negative A, Noisekick, Razor Edge, Lunatic & Miss Hysteria, Human Resource, E-Noid, The Rapist, Dr. Z-Vago, OCD, Darkcontroller, Reflect, Damage, E-tax en Mc Drip.

Prize info:

2 Tickets

Winner(s):

harm b, deurne (Netherlands)
Peter B, Brielle (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.